RSS Feed

Testimoni – SD2

Sudah mempunyai anak 3, sebelum ini telah menggunakan pelbagai produk lain untuk mengurangkan berat badan, namun tidak berjaya. Kini beliau telah menjumpai satu produk yang betul2 berkesan dan telah menurunkan berat badan yang dikehendaki selama 2 minggu. SD2 memang betul berkesan!

_____________________________________________________________________________________________

testimoni pengguna alphalipid sd2 yg terbaru. cantik sangat bila dh slim. beliau adalah kakak kepada penyanyi Haziq AF

_____________________________________________________________________________________________

Puan Kartini Hasan Turun 30kg

sape duduk area klang mesit tahu Klinik Shujakan.. 3 hari lepas dia order susu alpha lipid untuk ibunya…dia yakin kerana perubahan yang amat ketare pada diri dan kesihatan aku!!! Sejak aku minum susu itu, hampir 3 bulan aku tak ke klinik, kalau tidak 1 bulan 2-3 kali gerenti ke klinik. Tiap bulan pasti ambil ubat kencing manis dan darah tinggi..”
“paling terkejut bila doktor tengok aku dah slim (dulu berat 93kg, sekarang 63kg).. memang terkejut dia.. tak berhenti dia kata o.mg.!!! o.m.g.o.m.g…. tak yah crita banyak, aku terus story produk sd2[diet] dan alpha lipid kat doktor…macam aku pulak yang jadi doktor dan dia pesakit!!! Moga tuhan bukakn hati merekadi luar sana utk percaya bagusnye produk ini…aminnnn….

_____________________________________________________________________________________________

Iza Irdina  turun 12 kg – 6 Minggu

Mak ai…Gemukkan saya sebelum ni??Sampai adik beradik kata saya gemuk sgt..Dulu berat saya hampir 80kg,pastu diet sendiri 6 bulan dapat lah turun 2 kilo..last bulan 6 ni saya di suruh cuba oleh nurse Syarifah dalilah SD2.Amik gak 1 tin SD2. Mula2 jual mahal sebab dah mcm2 produk guna yg terkenal pun tak berhasil…Lastly tak sampai 3 hari lepas minum SD2 timbang punya timbang terkejut dpt turun 3 kilo..Trus Oder 3 tin untuk sebulan..Alhamdulilah berhasil juga turun berat badan 12 kilo dalam masa 1 bulan stgh

_____________________________________________________________________________________________

Izwan turun 11kg dengan 3 minggu

Syukur sebab tak sangka boleh turun 11kg seminggu. Memang betul tak sangka, exersice pun jarang buat, apa2 pun kepada yang baru bermula dgn alsdii ni keep it up and don’t give up

_____________________________________________________________________________________________

Azura Hashim – Sebelum ni susah nak kurus- tapi tidak lagi dengan SDII

Masalah yang paling saya benci ialah susah untuk turunkan berat badan. Sudah 10 tahun saya menderita untuk kurus dan cantik seperti masa remaja dulu. Badan saya cepat dan senang gemuk tetapi nak turunkan berat 1kg dalam sebulan pun memang amat sukar sekali. Saya telah mencuba berbagai jenis

 produk untuk kurus. Yang terpaksa telan sampai nak muntah pun ada.. yang minum produk dia dan terpaksa berlapar pun ada, sampai saya kena gastrik.. ubat tahan selera makan pun ada, memang boleh turun berat kerana tak makan, tapi bila berhenti berat saya bertambah lagi banyak… dan juga telah mengikuti program di slimming center yang terpaksa saya bayar hampir berpuluh-puluh ribu semata-mata nak kurus.. tapi saya kecewa…

Selepas mencuba produk SLIM DIET II, saya dapat menurunkan berat badan sebanyak 8kg dalam masa 3 bulan, dan walaupun berat saya dah tak turun lagi sekarang, tapi saiz badan saya mengecil dari hari ke sehari.. sekarang saya boleh tersenyum kerana sudah dapat memakai baju saya yang telah saya simpan selama 10 tahun yang dulu… Produk SLIM DIET II adalah produk untuk menurunkan berat badan paling murah, paling berkesan dan selamat… CUBALAH ANDA PASTI TAK AKAN RUGI.. dan anda lihat sendiri perubahan badan anda… insya-Allah

_____________________________________________________________________________________________

QUICK TESTIMONI 

FAIZRUS

Turun 29 kg dalam masa 5 bulan

_____________________________________________________________________________________________

N.Salina

130kg turun sehingga 92kg hanya dlm tempoh2 bulan.

_____________________________________________________________________________________________

kak nani

akhirnya berjaya kurangkan berat badan wpun breakfast

with nasi lemak,bergedil, roti boy n nescafe 

_____________________________________________________________________________________________

BERAT BADAN KURANG PENYAKIT PUN KURANG

_____________________________________________________________________________________________

Hanya dengan 4 tin SD2 mampu hilangkan 10kg lemak dari badan anda dalam masa sebulan

_____________________________________________________________________________________________

SUPPLEMENT UNTUK MENGAKTIFKAN SISTEM BDAN UNTUK MEMBAKAR LEMAK LBH EFFEKTIF ! BUKAN UBAT

_____________________________________________________________________________________________

Zurawaheeda Sidek lost 10kg dengan hanya 3tin SD2 dalam masa 3 minggu tanpa perlu berlapar

_____________________________________________________________________________________________

Sihat Cantik Menarik bersama Alpha Lipid SDII








Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: